Zwembroeken borduren

Zwembroeken borduren

Alle informatie rondom het onderwerp zwembroeken borduren zal hier worden besproken.

Iedere man heeft wel een zwembroek in de kast liggen, met streepjes, effen, blokjes of een ander motief. Over het algemeen zijn zwembroeken allemaal het zelfde. Je kunt je onderscheiden van de rest door een zwembroek te laten borduren. Bij zwembroeken borduren komt er een tekst, logo of naam op de zwembroek. Door de zwembroek te borduren wordt deze uniek en herkenbaar. Er kan ook geen discussie meer ontstaan van wie welke zwembroek is, de naam van de ‘eigenaar’ staat er namelijk op. De volgende bedrijven en verenigingen maken gebruik van zwembroeken borduren:

  • ABC zwemles Arnhem
  • Zwemgroep de Veluwe
  • Ibiza lounge club
  • Myrthe ’s zwemgroep

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Deze bedrijven en verenigingen hebben gebruik gemaakt van zwembroeken borduren.  Naast het logo van het bedrijf/ vereniging is de naam van de persoon eronder geborduurd. Het zwembroeken borduren zorgt voor een chique en verzorgde uitstraling van de groep.

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.