Truien ronde hals borduren

Truien ronde hals borduren

Alle informatie rondom het onderwerp truien ronde hals borduren zal hier worden besproken.

Truien ronde hals bordurenVoor de koudere dagen is een trui met een ronde hals ideaal om te dragen. Door de ronde hals voelt de trui warm aan. Deze truien zijn een eenvoudig product om te borduren.  Bij truien ronde hals borduren kunnen logo’s, namen of teksten worden gekozen. Deze teksten kunnen bij meerdere opgave van elkaar verschillen zonder meerprijs. De truien zijn er naast een ronde hals ook in een V-hals leverbaar. Op de website www.borduurwebwinkel.nl is het complete aanbod truien ronde hals en truien met een V-hals weergegeven. Het voordeel van deze website is dat bestellen al mogelijk is vanaf 1 stuk. Bij meerdere aantallen daalt de prijs.

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Truien ronde hals borduren gebeurt dagelijks.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->