T-shirts lange mouw borduren

T-shirts lange mouw borduren

Alle informatie rondom het onderwerp T-shirts lange mouw borduren zal hier worden besproken.

Wanneer een hempje of shirt met korte mouw te koud is, kan er gekozen worden voor een T-shirt lange mouw borduren. Een T-shirt lange mouw borduren werkt heel eenvoudig, U kiest een kleur T-shirt en u bepaald welke opdruk er op het T-shirt moet komen. En dat is eigenlijk alles. De T-shirts zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren en in de meest gangbare maten van XS t/m XXXL. T-shirts lange mouw borduren wordt veel gedaan voor productiebedrijven, sportverenigingen of scholen met hun eigen logo, tekst of naam. Het volledige aanbod T-shirts lange mouw borduren is te lezen op www.borduurwebwinkel.nl

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->