Sweaters met rits borduren

Sweaters met rits borduren

Badjas met naamAlle informatie rondom het onderwerp sweaters met rits borduren zal hier worden besproken.

Sweaters met rits borduren houdt je tijdens de koudere dagen lekker warm. Een sweater met rits borduren kan met een logo, tekst of een naam. Door de sweater met rits te borduren zorg je ervoor dat de kleding uniek en persoonlijk wordt. Door het borduren kan iedereen zijn of haar eigen kleding herkennen en loopt men niet in andermans kleding rond. De sweaters zijn in de volgende varianten leverbaar:

  • –          Sweaters met rits lage kraag
  • –          Sweaters met rits hoge kraag
  • –          Sweaters met ronde hals
  • –          Sweaters met rits en capuchon
  • –          Sweaters met rits, capuchon en zakken aan de voorkant

De sweaters zijn in de maten XS tot XXXL leverbaar. Voor het complete aanbod sweaters met rits borduren kijkt u op www.borduurwebwinkel.nl

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->