Sporttassen borduren

Sporttassen borduren

Sporttassen bordurenAlle informatie rondom het onderwerp sporttassen borduren zal hier worden besproken.

Veel sporttassen zijn voorzien van borduurwerk van verschillende sponsoren. Dit borduren gebeurd met moderne machines die meerdere kleuren tegelijk kunnen borduren. Sporttassen borduren is een veelvoorkomende bezigheid bij:

  •           Voetbalverenigingen
  •           Volleybalverenigingen
  •           Paardrijverenigingen
  •           Hockeyverenigingen
  • –     Etc.

De sporttassen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard maten. Op de website www.borduurwebwinkel.nl zijn deze maten weergegeven. Bestellen kan al vanaf 1 stuk. Bij meerdere aantallen gaan de prijzen omlaag. Sporttassen borduren is een leuk geschenk voor vele soorten partijen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->