Polo’s lange mouw borduren

Polo’s lange mouw borduren

Polo's lange mouw bordurenAlle informatie rondom het onderwerp polo’s lange mouw borduren zal hier worden besproken.

Een polo met een lange mouw borduren is geschikt voor de wat frissere dagen van het jaar. Bij polo’s lange mouw borduren kunnen logos, namen of teksten geheel naar eigen wens en smaak worden geborduurd op de polo’s met lange mouw. De geborduurde polo’s zorgen voor herkenbaarheid en geven een verzorgde chique uitstraling. Het volledige assortiment polo’s lange mouw borduren is te vinden op de website www.borduurwebwinkel.nl.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Meer mooie polo’s:

POLO MET NAAM – UNISEX

Polo met naam Unisex – Kleur Zwart! Gratis drukwerk en binnen 24 uur thuisbezorgd. Beste…

€ 26,95 stuk

€ 16,95 Prijs per stuk

37%
Polo met naam - Dames (Zwart)

POLO MET NAAM – DAMES (ZWART)

Polo met naam voor Dames – Kleur Zwart! Gratis drukwerk en binnen 24 uur thuisbezorgd. Beste…

€ 26,95 stuk

€ 16,95 Prijs per stuk

37%
Polo met naam - Dames (Wit)

POLO MET NAAM – DAMES (WIT)

Polo met naam voor Dames – Kleur Wit! Gratis drukwerk en binnen 24 uur thuisbezorgd. Beste…

€ 26,95 stuk

€ 16,95 Prijs per stuk