Overhemden lange mouw borduren

Overhemden lange mouw borduren

Overhemden lange mouw bordurenAlle informatie rondom het onderwerp hempjes borduren zal hier worden besproken.

Een overhemd met een lange mouw is een uitermate geschikt kledingstuk voor op kantoor, de horeca, balie of andere werkzaamheden waarbij de uitstraling netjes en verzorgd dient te zijn. Een blanco overhemd is netjes maar niet uniek en herkenbaar. Bij overhemden lange mouw borduren kunnen de overhemden uniek worden. U kunt een logo, naam of tekst op het overhemd laten borduren in de door u gewenste kleur. De overhemden lange mouw borduren zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Kijk eens op de website www.borduurwebwinkel.nl voor het volledig aanbod overhemden lange mouw borduren.

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->