Overhemden horeca borduren

Overhemden horeca borduren

Overhemden horeca bordurenAlle informatie rondom het onderwerp overhemden horeca borduren zal hier worden besproken.

In de horeca worden verschillende soorten kleding gedragen. Overhemden zijn in de horeca het meest gebruikt. De overhemden horeca zorgen voor een chique uitstraling en verzorgde uitstraling. Bij overhemden horeca borduren worden deze overhemden herkenbaar voor de klant. De klant kan zo snel zien wie er werkzaam is en wie er klant is. Voor de collega’s onder elkaar is dit hetzelfde. De overhemden horeca borduren kan in verschillende maten en kleuren. Op deze overhemden kunnen in verschillende kleuren worden geborduurd. Hierdoor is een mooi bedrijfslogo mogelijk. Daaronder zou bijvoorbeeld een naam kunnen. Kijk op de website www.borduurwebwinkel.nl het volledige assortiment overhemden horeca borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->