Mutsen borduren

Mutsen borduren

Badjas met naamAlle informatie rondom het onderwerp mutsen borduren zal hier worden besproken.

Een muts zorgt voor een warm hoofd en warme oren tijdens de koude dagen. De mutsen zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. De meest gebruikte is de gebreide muts. Naast gebreide mutsen zijn ook fleece mutsen goed borduurbaar. De mutsen borduren worden voor veel onderhoud of schilderbedrijven uitgevoerd. Deze mensen zijn veel buiten aan het werk en staan in de koude maanden er zo warmpjes en herkenbaar bij. Bij mutsen borduren kunnen verschillende namen onder het eventuele logo worden gezet. Zo kan de klant snel zien wie ergens bezig is. De schippersmuts wordt het meest gedragen door glazenwassers. Kijk voor alle mogelijkheden rondom de mutsen borduren op de website van www.borduurwebwinkel.nl

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->