Fleece jacks met rits borduren

Fleece jacks met rits borduren

Alle informatie rondom het onderwerp fleece jacks met rits borduren zal hier worden besproken.

Fleece jacks met rits bordurenFleece jacks met rits zijn te verdelen in een lange of een korte rits. Het Fleece jack met een lange rits is als een vest te dragen, deze kan als een jas worden aangetrokken en kan open of gesloten worden gedragen. De rits kan ook in de tussenliggende standen worden geopend/gesloten naar eigen keuze. Naast de lange rits zijn er ook fleece jacks met een korte rits. Dit fleece jack heeft een korte rits zodat het jack gemakkelijk over het hoofd aan en uit gedaan kan worden. Het jack is over de buik altijd dicht wat de wind weghoudt en warm aanvoelt. Ook al is de korte rits volledig geopend.  De fleece jacks met rits kunnen met een logo, een naam of beide worden geborduurd. Op de webshop www.borduurwebwinkel.nl is het complete assortiment van fleece jacks lange mouw te vinden.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->