Fleece jacks lange mouw borduren

Fleece jacks lange mouw borduren

Alle informatie rondom het onderwerp fleece jacks lange mouw borduren zal hier worden besproken.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Fleece jacks lange mouwen bordurenDe fleece jacks lange mouw zijn een fijne, zachte, warme stof om te dragen en te borduren. Een fleece jack met een lange mouw zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Bij elke maat zijn diverse kleuren leverbaar met verschillende kleuren borduurgaren. Fleece jacks lange mouw zijn een perfecte toevoeging op het kleding assortiment voor de wat koudere omstandigheden. Denk hierbij aan koelingen, buiten evenementen of tijdens een stevige wandeling. De fleece jacks lange mouw kunnen met een logo, een naam of beide worden geborduurd. Op de webshop www.borduurwebwinkel.nl is het complete assortiment van fleece jacks lange mouw te vinden.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.