Fleece jacks bodywarmer borduren

Fleece jacks bodywarmer borduren

Fleece jacks bodywarmer bordurenAlle informatie rondom het onderwerp fleece jacks bodywarmer borduren zal hier worden besproken.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Een fleece jack bodywarmer is een warme textiel soort, vele binnenjassen van winterjassen zijn gemaakt met een fleece soort. De fleece jacks zijn ook als zelfstandig product te koop en te dragen. Fleece jacks bodywarmer borduren zijn een ideaal product om te borduren aangezien het een zachte stof is die zich makkelijk maat stikken. Hierdoor zijn vele details die op een spijkerstof niet borduurbaar zijn,  zeer geschikt om op een fleece jack bodywarmer te borduren.  Er zijn grofweg twee soorten fleece jacks namelijk met een lange mouw en een bodywarmer. De bodywarmer is een ideale toevoeging op bestaande kleding wanneer het nog te warm is voor een complete winterjas of fleece jack, maar te koud om een enkele laag kleding te dragen. Op de webshop van www.borduurwebwinkel.nl zijn vele soorten fleece jacks bodywarmer te vinden. Bestellen kan al vanaf 1 stuk.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Fleece jacks bodywarmer borduren is een vakwerk wat dit team dagelijks uitvoert.