Broeken met zakken borduren

Broeken met zakken borduren

Alle informatie rondom het onderwerp broeken met zakken borduren zal hier worden besproken.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Broek met zakken bordurenStevige broeken met zakken borduren, bijvoorbeeld aan de zijkant waar op een door u gewenste plek een naam of logo wordt geborduurd. Dit lijkt onmogelijke opgave, echter is dit mogelijk. Alle werknemers kunnen hun eigen broeken met zakken waar hun naam en een (bedrijfs)logo op staan dragen wat zorgt voor herkenning van de klant en voor de collega’s. De broeken met zakken zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Kijk eens op de website van www.borduurwebwinkel.nl voor het complete aanbod.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Broeken met zakken borduren is een van hun dagelijkse bezigheden.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->