Broeken borduren

Broeken borduren

Alle informatie rondom het onderwerp broeken borduren zal hier worden besproken.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Broeken bordurenBent u op zoek naar een nette broek waar een logo of naam op geborduurd moet worden? Bij de borduurwebwinkel kunt u broeken borduren in vele maten en kleuren. Een nette broek waar een discreet logo of naam op geborduurd is staat zeer netjes en heeft een chique uitstraling. Om een broek te bestellen met een naam of logo plaatst u eenvoudig een bestelling op borduurwebwinkel. De bestellingen kunnen al vanaf 1 stuk. Een proefdruk bestellen is dus mogelijk. Bij een bestelling met een hogere afname kan de prijs een stuk naar beneden aangezien er geen aparte instellingen meer hoeven worden toegepast. De genoemde prijzen op de website van www.borduurwebwinkel.nl zijn inclusief alle kosten. Er komen geen kosten voor af- of instellen meer bij. Op de website van www.borduurwebwinkel.nl is het complete aanbod van broeken te vinden.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Broeken borduren behoort tot hun dagelijks werk.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->