Textiel borduren

Textiel borduren

Alle informatie rondom het onderwerp textiel borduren zal hier worden besproken.

Het borduren van kledingstukken of textiel is een vak apart. Met een simpele naaimachine ben je er niet. Geavanceerde machines kunnen meerdere kleuren te gelijk borduren zodat er een full colour logo mogelijk is op een kledingstuk of textiel.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Duurdere hotels hebben handdoeken, washandjes en badlakens waar een eigen logo op is geborduurd. Dit wordt gedaan bij ervaren Textiel bordurenbedrijven met een grote capaciteit borduurwerk. Voor particulieren is dit vaak erg kostbaar omdat er meestal vanaf een bepaalde hoeveelheid afnames kan worden afgenomen. De website van www.borduurwebwinkel.nl levert alle soorten textiel vanaf 1 stuks. Bij meerdere afnamen daalt de prijs met een flinke hoeveelheid. De hoogste kostenpost zit hem in het instellen en afstellen van de machines. Bij de borduurwebwinkel zit dit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het textiel borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan textiel borduren voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->