Strandlakens borduren

Strandlakens borduren

Strandlakens borduenAlle informatie rondom het onderwerp strandlakens borduren zal hier worden besproken.

Strandlakens borduren gebeurd vaak rond de zomer periode. Strandlakens borduren zorgt voor herkenning van je handdoek bij het zwembad, op de boot of op het strand. Met het borduren van je naam, logo of een tekst maak je een strandlaken persoonlijk en uniek. Strandlakens zijn leverbaar in de afmeting 100 x 200 cm. Het te bedrukken gebied is ongeveer gelijk aan een A4tje. Hierin is het mogelijk uw opdruk te plaatsen. Voor grotere opdrukken kan een kleine toeslag worden berekend. Op de website www.borduurwebwinkel.nl zijn alle kleuren strandlakens te vinden. Tevens kunt u daar alle mogelijk kleuren van de garen bekijken.

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->