Logo borduren

Logo borduren

Logo bordurenAlle informatie rondom het onderwerp logo borduren zal hier worden besproken.

Door het borduren van een logo op bijvoorbeeld een shirt, broek, petje of sweater maak je het persoonlijk en uniek. Door het (bedrijfs) logo te borduren op de werkkleding zorg je voor herkenning voor de klanten en personeelsleden. Borduurwerk van werkkleding of promotiekleding zorgt voor een chique en verzorgde uitstraling. Borduurwerk heeft in tegenstelling tot drukwerk een aantal voordelen. Borduurwerk is erg duurzaam. Het vervaagt niet omdat het na het wassen scherp en mooi blijft. Logo borduren is naast duurzaam ook milieuvriendelijker dan bedrukte werkkleding die na verloop van tijd vervagen en daarom moeten worden vervangen. Borduren kan bij verschillende bedrijven. Een hoop bedrijven zijn online winkels. Onze aanrader is www.borduurwebwinkel.nl.

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiel borduren met naam. Alles weten over een Logo borduren? Hier is alle info te vinden over een logo borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het borduren van logo’s op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Bij het bedrijf achter de website www.borduurwebwinkel.nl werkt een jong en enthousiast team. Dit team werkt sinds 2007 aan het realiseren en produceren van mooi (bad)textiel. Teamspirit, openheid en collegialiteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De basis van hun succes is een goede samenwerking met elkaar, diverse organisaties, waarbij het belang en de wensen van de klanten voorop staan. Een logo borduren op textiel of kleding is dagelijks werk voor het team.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Comments

  1. Sanne

    Geachte

    Ik heb jullie gevonden dankzij een andere site.
    Een badjas kan dat met foto groot op de rug en naam al voren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *