Handdoeken borduren

Handdoeken borduren

Handdoeken bordurenAlle informatie rondom het onderwerp handdoeken borduren zal hier worden besproken.

Er zijn diverse mogelijkheden om handdoeken borduren mogelijk te maken. Handdoeken borduren kunnen in verschillende kleuren handdoeken en kleuren stiksel. De handdoeken hebben een standaard formaat van 50 x 100 cm. De handdoeken zijn bij de webshop www.prachtigkado.nl leverbaar in 27 verschillende kleuren. Iedere handdoek mag een andere kleur of stiksel bevatten. De prijs zal hierdoor niet veranderen. Vele andere borduur bedrijven hebben een stijgende prijs wanneer er een andere opdruk of kleur per handdoek is bestelt. Bij www.prachtigkado.nl is de prijs inclusief alles. Er zijn dus geen instel- of opmaakkosten. Voor een compleet overzicht van alle soorten handdoeken neemt u een kijkje op de webshop van de borduurwebwinkel.

Bekijk hier alles over een handdoek borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.prachtigkado.nl  is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.prachtigkado.nl  is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Handdoeken borduren met korting? Klik hier voor meer informatie!

Achter de website van www.prachtigkado.nl  werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Handdoeken borduren met korting? Klik hier voor meer informatie!