Gastendoekjes borduren

Gastendoekjes borduren

Gastendoekjes bordurenAlle informatie rondom het onderwerp gastendoekjes borduren zal hier worden besproken.

Een gastendoekje borduren is persoonlijk en een leuk product om te geven, te krijgen of om zelf te houden. Op een gastendoekje kunnen logo’s, namen of beide worden geborduurd. Een gastendoekje heeft een afmeting van 30x 50 cm. De gastendoekjes kunnen in diverse kleuren worden bestelt en geborduurd. Een wit gastendoekje kan met een zwart, goud of andere kleur worden geborduurd. Naast de contrasterende kleuren zijn ook kleuren van een bepaald logo mogelijk. Om de mogelijkheden voor u te bekijken kunt u op de webshop van www.borduurwebwinkel.nl het complete assortiment van gastendoekjes borduren bekijken.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Gastendoekjes borduren? Bekijk de mooiste aanbiedingen hier!

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Gastendoekjes borduren? Bekijk de mooiste aanbiedingen hier!

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Gastendoekjes borduren? Bekijk de mooiste aanbiedingen hier!