Badlakens borduren

Badlakens borduren

Alle informatie rondom het onderwerp badlakens borduren zal hier worden besproken.

Bekijk hier de badlakens met naam en logo ->

Een badlaken borduren is een mooi cadeau om te geven of te krijgen. Naast een cadeau is het ook een mooi product om te maken voor uzelf. Een eigen badlaken met uw naam of logo staat heel chique in de badkamer of bij het zwembad tijdens de vakantie. Wie kan er zeggen dat hun naam op een badlaken staat geborduurd? Badlakens zijn in vele kleuren verkrijgbaar en de kleur van het borduursel kan in meerdere kleuren worden uitgekozen. Wilt u badlakens borduren? Kijk eens op de website van www.borduurwebwinkel.nl voor het complete aanbod.

Bekijk hier de badlakens met naam en logo ->

Badlakens borduren, meer informatie:

Badlakens bordurenHet bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier de badlakens met naam en logo ->

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Badlakens borduren behoort tot hun dagelijkse bezigheden.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Bekijk hier de badlakens met naam en logo ->